Har du brug for en Hundevagt, hundeføre + hund, kan vi hjælpe dig. Vores netværk af vagtselskaber har flere godkendte tjenestehunde. En hundevagt bruges når de menneskelige egenskaber ikke rækker til opgaven.

Hundevagt en tjenestehund i aktion.

En tjenestehund høre og lufter bedre end mennesker

Tjenestenhunde har langt bedre egenskaber end mennesker. Tjenestenhunden kan høre og lugte bedre en mennesker og kan derfor bedre fornemme om der er fare på færre.

Skal beskytte og virke frygtindgydende.

Tjenestehundens vigtigste opgave er at beskytte dens hundefører. En hundevagt kan også bruges i forbindelse med større arrangementer hvor mange mennesker er samlet på et sted. I henhold til loven skal tjenestehunde altid holdes i kort snor.

Pladshund på virksomheder.

Tjenestehunde må kun løbe løs hvor der er et lukket hegn omkring og ingen mennesker tilstede, Det kaldes også for en pladshund. Nogle virksomheder bruger hunde til at bevogte deres ejendom. Her skal området været lukket efter nogle helt bestemte lovpligtige regler. Disse regler skal sikre hundes ve og vel på området og sikre at hunden ikke kan grave eller hoppe ud af området. Læs mere her

Tillæg når man bestiller en Hundevagt.

Bestiller man en hundevagt med hund er omkostningerne i den høje ende. En hundevagt for tillæg til at træne og vedligeholde udstyr. Når man bestiller en hundevagt kræver det også ekstraudstyr i tjenestebilen.

Bevogtning.

En vagtopgave hvor det handler om at beskytte kundens materialer og bygninger, er en vagthund nok det meste præventive man kan bruge. Samarbejde mellem hund og mand er utrolig vigtigt, det gør at de rigtige beslutninger er nemmer at træffe. Dette samarbejde trænes på de ugentlige trænings samlinger og i det daglige arbejde.

Ved større arrangementer holdes hunde i vagtbilen.

Ved større arrangementer bruge man kun tjenestehunden hvis det er nødvendig. Hunden holdes derfor i bilerne, men kommer ud en gang i mellem for at blive luftet og for at være præventive.

De fleste hunde trænes i Dansk Politihundeforening hvor alle er velkomne.