Har du brug for et lokalt vagtselskab i nærheden af din virksomhed kan vi hjælpe dig. Vagtnet Danmark ApS løser vagtopgaver i hele landet med godkendte vagtselskaber.

Vagtselskab på opgave. Vagtnet Danmark ApS

Vagtselskaber i hele landet.

Har du brug for et vagtselskab i dit eget lokalområde så kan vi hjælpe dig. Vagtnet Danmark ApS har samarbejdes partner i hele landet.

Vi vælger et godkendt vagtselskab.

Der er flere fald grupper når du skal vælge selskab. Vi kender lovgivning og branchen indefra. Når du skal vælge vagtselskab er grundreglen at vagtselskabet skal være godkendt af Rigspolitiet. Alle ansatte i vagtselskabet skal have gennemgået vagtskolen og bestået. Dette vagt-kursus kan man tilmelde sig flere steder i landet. Når en person har bestået vagtskolen kan personen søge job i et vagtselskab og derefter ansøge Rigspolitiet og en vagt ID-KORT.

Vælg det rigtige vagtselskab fra starten.

Efter 40 år i branchen har vi fået en stort kendskab til vagtbranchen. I alle brancher findes der mindre dårlige håndværkere og dem skal vi gerne uden om. Det er derfor vigtigt at vælge et selskab som passer de vagtopgave de er sat til at udføre. Vores opgave er at vælge et vagtselskab som passer til den enkelte opgave og som ligger i kundes nærområde op i øvrigt opfylder alle de kriterie som kræves.

Hvad koster det.

Der er store omkostninger i forbindelse med at drive et seriøst firma i denne branche. Lovens krav og store krav fra forsikringsselskaberne og ISO certificering koster selskaberne mange penge. Løn, feriepenge, meget dyre forsikringer, flere nye kurser for de ansatte hver år og mange opgaver i forbindelse med ISO certificering koster dyrt. Derfor starter de fleste priser på 400.00 kr. eks moms og opefter alt efter hvilke udgifter vagtselskabet har. Her tænker jeg på drift til husleje og administrative medarbejder. Prisen afhænger typisk af selskabets størrelse.