Information til Danske vagtselskaber. Besøg info hjemmeside HER (Opret gratis profil, læs mere herunder.)

Dette er en kort forklaring om, hvad konceptet vagtnetdanmark omfatter. Planen for konceptet er meget nøje tilrettelagt og i meget faste rammer. Det handler om salg. Vores ambition er, at vores medlemmer får en større andel af sikkerhedsmarkedet i Danmark. Vi kommer til at arbejde med markedsføring på 4 fronter. ‘Næsten 100 søgeoptimeret hjemmesider‘, ‘artikler på vagtnetdanmark.dk‘, ‘Facebook annoncering på flere måder og ‘TV reklamer‘. Alle i Danmarks skal vide at når man skal bruge et vagtselskab, alarmfirma videoovervågnings firma eller en låsesmed så besøger man vagtnetdanmark.dk.

Vil du med på en spændende rejse?, nytænkning i branchen. Kun for små og mellemstore firmaer. Du kan oprette en profil gratis frem til 1. november 2022. Efter 1. nov bliver du så kontaktet for fremtidig deltagelse.

Næsten 100 hjemmesider skal sende kunderne jeres vej

Hjemmesiden vagtnetdanmark.dk er vores omdrejningspunkt. Desuden er vi i gang med at bygge 98 hjemmesider, en til hver by i Danmark. (i skrivende stund er vi oppe på 61 hjemmesider). Alle hjemmesider er søgeoptimeret og peger ind på vagtnetdanmark.dk. Det giver allerede i dag mange henvendelser fra erhvervskunder i hele landet. Disse kunder videregives til vagtselskaber i nærområdet.

TV2 News reklamer:

For at få den optimale reklame for Vagtnet Danmark, kommer der til at køre tv reklamer to gange om året, forår og efterår. Vi bliver ca 650 firmaer når vi er på plads og derfor vil det kun maximalt koste 2.000.00 kr. pr. firma for at få den eksponering. Vi har allerede en aftale liggende med TV2 News.

!!TV2 News reklame kræver at vi er mindst 400 firmaer hvis prisen skal holdes nede på 2.000.00 kr. pr. år. Så vi skal være 400 firmaer før vi starter denne proces.

Læs mere mere på vores information hjemmeside klik HER